МАКС БИАДЖИ ОТНОВО В APRILIA ALL STARS. ОЧАКВАТ СЕ НАД 15 ХИЛАДИ ВЪВ ФЕН СЪБИТИЕТО НА APRILIA 

Събитието Aprilia All Stars се завръща, грандиозният фестивал на Aprilia, който подарява на феновете на моторния спорт един уникален ден с невероятни мотоциклети и легендарни шампиони.

МАКС БИАДЖИ ЩЕ ВОДИ ОТБОРА ОТ ВЕЛИКИ ШАМПИОНИ, КОИТО – В ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА АТМОСФЕРА НА APRILIA ALL STARS – ЩЕ ЧЕСТВАТ ИТАЛИАНСКАТА МАРКА С НАЙ-МНОГО ПОБЕДИ В СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО GP MOTORCYCLE RACING, ЗАЕДНО С ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ.

Ноале, 19 февруари 2024 г. – Събитието Aprilia All Stars се завръща, грандиозният фестивал на Aprilia, който подарява на феновете на моторния спорт един уникален ден с невероятни мотоциклети и легендарни шампиони.

Световната писта Мизано, събота, 8 юни – това са датата и мястото, които феновете ще отбележат в календарите си и няма да пропуснат. Уникална възможност – напълно безплатно – да видите и да се насладите от първа ръка на представянето на пистата на великолепните машини Aprilia RS-GP, участващи в шампионата MotoGP, както и да се срещнете с пилотите.

Както винаги, най-ярките звезди ще бъдат пилотите на Aprilia Racing, Алейш Еспаргаро, Маверик Винялес, Лоренцо Савадори, Мигел Оливейра и Раул Фернандес, състезатели в MotoGP. Шампиони, които ще бъдат главни герои не само на пистата, но и – в истинската традиция на Aprilia All Stars – те ще бъдат сред феновете в падока, за да честват Aprilia, европейската марка с най-много победи в Световния шампионат GP Motorcycle Racing, с 297 GP триумфа. Всички величия от историята на Aprilia ще бъдат с тях, водени от шесткратния световен шампион Макс Биаджи.

Новост за това издание ще бъде участието на Якопо Черути и Франческо Монтанари, които съвсем скоро направиха триумфалния дебют на Aprilia Tuareg в Africa Eco Race. Черути, който спечели африканското съревнование, и Монтанари също ще се срещнат със своите фенове в празничната и неформална атмосфера на Aprilia All Stars и ще покажат страхотния Aprilia Tuareg, крал на пустинята.

Видео от събитието през миналата година

Сподели
motoplexsofia
motoplexsofia