[vc_row][vc_column][rs_image_block margin_bottom=“20px“ image=“731″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]Световен лидер и иноватор в производството на спортни изпускателни системи, вече повече от две деситилетия REMUS-SEBRING разработва и си партнира с всички световни производители на автомобили и мотоциклети, като всички представители на премиум сегмента и при автомобилите и при мотоциклетите си партнира с Remus.

Дългогодишното „ноу-хау“ и огромна експертиза позволява на Remus да предлага всичко от единични източници, през конструктивни къстъм дизайни до прототипи, което включва и всички допълнителни сертификати по изпускателната система.

Развитието на звуковия инжинеринг с навлизането на електрическите превозни средства също има все по-голямо значение в ежедневната употреба на превозни средства с двигатели с вътрешно горене.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][rs_image_block image=“732″][/vc_column][/vc_row][vc_row margin=“custom-margin“ m_top=“20px“][vc_column][rs_image_block image=“691″][/vc_column][/vc_row]